Blije kinderen met
tevreden ouders en gastouders,
daar gaan wij voor.

Ester en Johan

Ester van Kol

Ik ben Ester. Ik combineer moeder zijn met het gastouderbureau. Ik heb 20 jaar met veel plezier gewerkt bij een expertisecentrum voor jonge kinderen met taal, spraak en communicatieproblemen. Door mijn ervaring weet ik wat kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ik zie wat in de samenwerking met ouders belangrijk is en weet wat je nodigt hebt om je kind met een gerust hart bij iemand anders achter te laten.

 Johan Siegert

Ik ben Johan. Ik ben socioloog en werk al ruim 10 jaar als beleidsadviseur bij een adviserende organisatie op het gebied van kinderopvang, maatschappelijke dienstverlening en jeugdzorg. Daardoor ben ik goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de branche. Als onderzoeker heb ik bij adviesbureau ECORYS o.a. de invoering van de lumpsum financiering in het primair onderwijs gemonitord. Zo ken ik de succes- en faalfactoren van financiële administratiesystemen.

Ontstaan van Klaver

Wij hebben 2 kinderen van 12 en 14 jaar oud. Zij hebben opvang gekregen bij een gastouder. Bemiddelingsbureaus vonden wij groot, duur en onpersoonlijk, daar willen wij met gastouderbureau Klaver verandering in brengen. Wij zijn overtuigd van de maatschappelijke waarde van gastouderopvang. Daarom zijn wij dit gastouderbureau opgestart. Met Klaver willen wij van betekenis zijn voor werkende ouders en gastouders. Samen hebben wij de perfecte expertise voor jou.

Kernwaarden

Ons gastouderbureau staat voor: Groei, Betrokkenheid en Professionaliteit. Wij willen kinderen en gastouders die aangesloten zijn bij Klaver faciliteren om zich te ontwikkelen. Wij groeien graag met jullie mee. Wij nemen de tijd om ouders en gastouders te leren kennen, omdat dit de basis is voor een goede match. Bij Klaver krijg je oprechte aandacht. Door jouw vragen als ouder of gastouder serieus te nemen kunnen we het beste samenwerken. Zo creëren we samen de juiste opvang voor ieder kind.