Zoek je iemand die weet wie je bent en voor je klaar staat?

Hart voor de zaak

Gastouders zijn vaak mensen die precies weten wat ze belangrijk vinden. Ze hebben liefde voor hun werk en zijn uitstekend in hun vak als professionele opvoeder en daarnaast bewuste zelfstandig ondernemers. Klaver wil faciliteren om het je in beide rollen makkelijk te maken.

Gemakkelijk en Gedegen

Jij zorgt voor goede opvang voor kinderen en hebt oog voor de wensen van ouders. Wij zorgen dat de contracten goed geregeld zijn en voor een eenvoudig en gedegen facturatiesysteem. Je ontvangt van ons een jaaropgaaf die voldoet aan alle eisen van de belastingdienst.

Vraagbaak

Het is heerlijk om zelfstandig ondernemer te zijn, maar soms kan je behoefte hebben aan voor ondersteuning op het pedagogische vlak, dan staan we voor je klaar. We kunnen je ook adviseren bij de opstart van je eigen bedrijf en je op de kaart zetten in de regio.

We doen het samen

We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang en gastouderopvang. We zijn je vraagbaak en verzorg de risico inventarisatie. Evaluatiegesprekken met ouders voeren we samen. Zo sta je er nooit alleen voor.

Actueel

Klaver volgt actief alle ontwikkelingen in de kinderopvang. We houden je op de hoogte van alles wat je moet weten en van wat leuk is om te delen. Dat kan van alles zijn. Van ontwikkelingen in de kinderopvangtoeslag en de eisen waar je als gastouder aan moet voldoen tot leuke feitjes en pedagogische handvatten.

Expertise

Ester heeft 20 jaar ervaring met kinderen met zeer uiteenlopende ontwikkelingsproblemen. Ze is gespecialiseerd in spraak-taal en communicatie & autisme. Ester heeft de hbo opleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Leerkracht Speciaal Onderwijs en de Managementopleiding Zorg en Welzijn voltooid bij Fontys.

Intervisie

Alle gastouders van Klaver kunnen gebruik maken van intervisie. Gastouders die hier gebruik van willen maken brengen om de beurt een casus in die we in vertrouwen bespreken. Wij beschikken over diverse intervisiemethoden die zeer geschikt zijn voor intervisie bij gastouders. Ook zorgen we voor een gevarieerd scholingsaanbod. In 2020 en 2021 is samenkomen lastig door de coronamaatregelen, daarom doen we mee met de online summerschool van Kinderwijs TV.

Summerschool

Het programma bestaat uit 8 modules:

  1. Taalontwikkelingsstoornis
  2. Beweegstimulering bij kinderen.
  3. Hoogbegaafde kinderen.
  4. Oog voor diversiteit.
  5. Kinderen en emoties.
  6. Ssst, slaapt de baby?
  7. Straffen en belonen?
  8. Zelfreflectie – Groei door ervaring

Geldzaken

Snelle uitbetaling

Met ons softwarepakket kan je makkelijk en snel aan het begin van de maand je uren invoeren. Vervolgens kan Klaver snel naar de vraagouder de factuur versturen, waardoor je niet lang op je geld hoeft te wachten.

Meer verdienen

Door onze lage bureaukosten, betalen ouders niets te veel en kan jij een hoger uurtarief vragen dan bij andere gastouderbureaus. Wist je dat je kosten die je maakt als gastouder aftrekbaar zijn bij de belastingdienst?

Extra

Je ontvangt van ons tips over kortingsacties, (gratis) cursusaanbod, een duidelijk overzicht voor je belastingaangifte en we hebben in 2020 voor alle gastouders een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.